Udskriv
Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Reflax.dk. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og Reflax.dk.
Leveringstidspunkt og transport
Normal leveringstid til adresser i Danmark er 3 - 5 arbejdsdage (ekskl. lørdag/søndag og helligdage) efter ordremodtagelse. Alle varer sendes med Post Danmark. Alle varer leveres så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.
Forsendelse til Danmark
Ved køb tillægges 50,00 kr. i fragt og ekspedition. Ved køb af varer for over 1.000 kr., er fragten gratis. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Levering af varer fra Reflax.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i Reflax.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Fuld returret
Skulle du fortryde købet, kan enhver vare returneres inden for 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Du skal selv betale fragten for varer der returneres. Det betalte beløb sendes til dig inden for 7 dage. For at sikre at du hurtigt får pengene tilbage, kan du vedlægge information om dit navn, fakturanummer og at du ønsker pengene retur, evt. skrevet på en kopi af fakturaen. Vi ønsker at forbedre os hele tiden, så du må meget gerne skrive, hvorfor du returnerer varen. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen på returadressen.
Ombytning
Enhver vare kan byttes inden for 14 dage. Du skal selv betale fragten for varer der returneres. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer samt hvilken størrelse og vare du ønsker i stedet. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil det betalte beløb blive sendt til dig inden for 7 dage.
Reklamation
Reflax.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition, bør varen returneres inden for 2 måneder. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen, evt. skrevet på en kopi af fakturaen. Varer, der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance inden for 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive sendt til dig inden for 7 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven. Ved reklamation sendes varerne til reflax.dk.
Bestilling og Betaling
I Reflax.dk Webshop vælger du model og størrelse, og sender os så en e-mail til info@reflax.dk eller ringer til os på nummer 2041 0675. Når vi har modtaget din betaling, sender vi dig varerne. Du kan enten lave bankoverførsel til vores konto 6060 0004730501 eller sende en check på beløbet til Reflax, Østerled 41, 3700 Rønne. Udenlandske kunder kan overføre penge til

IBAN code: DK3860600004730501. SWIFT/BIC SYBKDK22

Når vi har modtaget din betaling, sender vi varerne.

Kontakt os venligst hvis du har spørgsmål om betaling, eller hvis du ønsker rådgivning om modellerne og deres pasform.